Inzicht in uw administratie?   Bel 035 6470251

Accounting & Business Support Consultancy

Hypotheken

EFA KEURMERK DEF FC HRSamenwerking met hypotheekadviseur

In de afgelopen jaren zijn een aantal hypotheeksituaties sterk verandert. Dit als gevolg van veranderde wetgeving.

Het is duidelijk geworden dat er in veel bestaande hypotheeksituaties een structureel financieel voordeel (rente is historisch laag) valt te behalen en of een betere planning naar de toekomst valt te maken afgestemd op gewijzigde wet,- en regelgeving (aftrek hypotheekrente) en pensioensituaties (AOW pensioen vanaf 67 jaar of later). Ook de woekerpolis (levensverzekering op beleggingsbasis) kom ik daarin nog regelmatig tegen met alle nadelige gevolgen van dien.

Tevens is de vaststelling dat de risico’s overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid door tariefswijzigingen en of veranderde wet,- en regelgeving (WIA en WW) toe zijn aan een herbeoordeling ten opzichte van de lopende hypotheek.

pasfotoef

Naast een analyse op een lopende hypotheek kunnen we ook kijken naar de diverse uitkomsten die mogelijk zijn bij aankoop van een andere woning of de gevolgen van echtscheiding.

De voordelen die in ieders persoonlijke situatie kunnen worden behaalt, worden zichtbaar gemaakt in een samenwerking met gecertificeerd hypotheekadviseur Edwin Fey.

Middels een door Edwin Fey ontwikkelde quickscan kunnen we een perspectief schetsen waarbij kan worden ingeschat of het zin heeft u voor een gesprek te interesseren. Deze quickscan bieden we gratis aan.

Interesse uwerzijds verneem ik graag via een mailtje. Dan brengen wij u in contact met Edwin Fey.

Joomla SEF URLs by Artio

Contactgegevens

O' Cliance

Larenseweg 118-2
1222 HL  Hilversum
Nederland

Tel.: +31 (0)35 6470251
Email: info@ocliance.nl

Kvk nummer 32081523

O' Cliance

Larenseweg 118-2
1222 HL  Hilversum
Nederland

Tel.: +31 (0)35 6470251
Email: info@ocliance.nl

Kvk nummer 32081523