Inzicht in uw administratie?   Bel 035 6470251

Accounting & Business Support Consultancy

Ervaring

OClience kantoor 1

O' Cliance, Accounting & Business Support biedt een ongekende diepgang in de klantrelaties. We kijken kritisch mee met uw bedrijf en de cijfers en geven u regelmatig advies. Uiteraard op administratief en fiscaal gebied, maar ook over personeelszaken, commerciële en facilitaire zaken. En waar u dat wilt nemen wij de uitvoering voor onze rekening.

Netwerk

O' Cliance heeft de beschikking over een gigantisch netwerk van deskundigen wiens kennis en know-how ter beschikking staan van onze clientèle. In overleg brengen wij verschillende partijen met elkaar in contact . Dit alles met het oogmerk om maximaal in de behoeften van onze opdrachtgevers te voorzien.

Fred Lankreijer O' Cliance

Fred Lankreijer
O' Cliance B.V., Accounting & Business Support, is een onderneming van Fred E.A. Lankreijer, QC, een financieel administratieve specialist met een internationaal erkende opleiding tot Qualified Controller. Hij deed de nodige praktische ervaring op bij multinationaal opererende, aan de Nasdaq-beurs genoteerde, Amerikaanse bedrijven. Hij is nog steeds in te huren als externe controller en interim-directeur.

Ervaring 
Fred werkte onder andere als controller bij Silicon Graphics en als accounting manager bij Sun Microsystems Nederland. Dezelfde functie vervulde hij bij Ampo AQ International. Bij KPN-dochter TeleDynamics was hij volledig verantwoordelijk voor alle financiële zaken, inclusief personeelszaken, facilitair beleid en juridische zaken. Bij Online Transaction Systems was hij directeur operations. Door deze ervaringen werkt Fred vooral vanuit de dynamische operationele hoek. Fred Lankreijer (1960) is besluitvaardig, heeft een 'no-nonsense-atttitude' en beschikt over zowel goede communicatieve als presentatieve vaardigheden. Als teamplayer is hij sterk in het motiveren van mensen.

Mijn uitdaging?

"Doorgronden hoe uw bedrijf eruit ziet en waarom u als ondernemer doet wat u doet.  Om u daar vervolgens zo goed mogelijk bij te ondersteunen." 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Joomla SEF URLs by Artio

Contactgegevens

O' Cliance

Larenseweg 118-2
1222 HL  Hilversum
Nederland

Tel.: +31 (0)35 6470251
Email: info@ocliance.nl

Kvk nummer 32081523

O' Cliance

Larenseweg 118-2
1222 HL  Hilversum
Nederland

Tel.: +31 (0)35 6470251
Email: info@ocliance.nl

Kvk nummer 32081523