Inzicht in uw administratie?   Bel 035 6470251

Accounting & Business Support Consultancy

Basis Works

Als ondernemer is het van belang dat je zichtbaar bent voor de buitenwereld. Vooral in de huidige groeiende digitale wereld. Heb je geen website, wordt je niet gevonden. Basis Works ontwikkelt websites voor startende ondernemers en voor het MKB

Voordat we beginnen met het ontwikkelen van een website, zitten we eerst rond de tafel om een goed gevoel te krijgen van uw bedrijf en uw doelstellingen. Op basis van doelgroep, doelstellingen, sfeer, kleurgebruik, functionaliteiten etc. schrijven we een internet project plan. Dat is de blauwdruk voor het bouwen van een website. Door haar ruime ervaring, is Basis Works in staat om een veilige website te maken waarmee u zich onderscheidt van uw concurrent.

Zelf doen of uitbesteden?

Voor Google is het belangrijk dat uw website in beweging blijft. Wij zijn van mening dat iedereen zelf zijn website moet kunnen bij houden. Elke website wordt opgeleverd met een Jip-en-Janneke handleiding zodat u zelf de basis wijzigingen kunt verzorgen. Uiteraard voor wie dat niet wil of kan, bieden wij ook een onderhoudsmogelijkheid. 

veilige websites

Veiligheid

Met een groeiende digitale wereld, groeit ook de kans om gehackt te worden. Basis Works levert alle Joomla websites op met een extra veiligheidsmodule om uw Joomla omgeving extra te beschermen. 

Meer informatie over Basis Works vindt u op de website

 

Joomla SEF URLs by Artio

Contactgegevens

O' Cliance

Larenseweg 118-2
1222 HL  Hilversum
Nederland

Tel.: +31 (0)35 6470251
Email: info@ocliance.nl

Kvk nummer 32081523

O' Cliance

Larenseweg 118-2
1222 HL  Hilversum
Nederland

Tel.: +31 (0)35 6470251
Email: info@ocliance.nl

Kvk nummer 32081523